Matt McConaughey a ajuns o umbră

Actorul american a slăbit enorm pentru rolul din filmul "The Dallas Buyers Club". Starul are de gând să se mențină așa încă o lună.

Matthew McConaughey a fost fotografiat, în weekendul trecut, la aeroportul internațional din Los Angeles, și arăta mai slab ca niciodată. Actorul în vârstă de 42 de ani continuă să slăbească pentru rolul din următorul său film care va transpune pe marile ecrane povestea adevărată a unui bărbat care s-a infectat cu virusul HIV în anii '80 și face contrabandă în Mexic pentru a obține medicamente.

Ambiţia de a interpreta cât mai bine rolul lui Ron Woodroof îl determină pe Matthew McConaughey să continue antrenamentele pentru a semăna cât se poate de mult cu personajul interpretat.

Actorul care a primit în trecut titlul de cel mai sexy bărbat din lume ţine o dietă drastică, bazată pe ceai şi pe cât mai puţini carbohidraţi.



Filmările au început în această săptămână în New Orleans, iar Matt a slăbit peste 13 kilograme față de greutatea sa normală pentru semăna cât mai mult cu personajul său, relatează site-ul TMZ.com.



Potrivit revistei People, actorul are de gând să-și mențină greutatea actuală timp de încă o lună, apoi să înceapă să se îngrașe pentru a reveni la forma sa obișnuită.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod