Matinalii de la Digi FM in vizita la “Jurnal pentru copii”

Sunt 2 adulţi serioşi, prezintă în fiecare dimineaţă, de la 07:00 la 10:00, „Prima ediţie” la Digi FM şi sunt părinţi.

Vizita Mirunei în studioul Digi FM i-a făcut pe Carmen Constantin şi Bogdan Miu să retrăiască cele mai frumoase clipe ale copilăriei. De când au copii cei doi mărturisesc că au redescoperit să se bucure. „Eu am reînvăţat să rămân uimită în faţa unor lucruri. A apei îngheţate, de exemplu, numai bună pentru pinguini, cum îmi spunea fetiţa mea”, spune Carmen. „Eu învăţ să-mi reamintesc copilăria. E cea mai frumoasă perioadă. Poţi face orice”, completează Bogdan.

Deşi se trezesc dis-de-dimineaţă matinalii de la Digi FM, cel mai nou radio naţional, i-au spus Mirunei că vin veseli şi fericiţi la „biroul” cu multe butoane şi căşti.  Micuţa prezentatoare a „Jurnalului pentru copii” a avut şi o întrebare indiscretă pentru cei 2: de ce sunt numiţi „veterani radio".

Era foarte urât să ni se spună dinozauri radio şi atunci veterani radio sună mai bine. Noi facem radio de mult timp: eu de 15 ani iar Carmen de 20”, spune Bogdan Miu.  „Ca să nu ţi se spună bătrân. Dar noi ne simţim în continuare tineri”, îl completează colega de prezentare.

Interviul inedit, realizat de Miruna cu cei doi matinali de la Digi FM, poate fi urmărit sâmbătă, 30 ianuarie, de la 09.30, la „Jurnalul pentru copii” de la Digi24.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod