MasterChef, proba cu lacrimi şi sânge

Marţi seară a început noua etapă a show-ului de gătit, cu o probă eliminatorie: tocarea cepei. Mulţi concurenţi s-au tăiat din greşeală.
Marţi seară a început noua etapă a show-ului de gătit, cu o probă eliminatorie: tocarea cepei. Mulţi concurenţi s-au tăiat din greşeală.

În noua ediţie, un taximetrist, o contabilă şi un învăţător au încercat să îi convingă pe cei trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, că merită şorţul "MasterChef".

Contabila a mizat în competiţie pe un inedit preparat de origine coreeană, iar o altă concurentă a adus în faţa juraţilor un platou exotic de paella cu fructe de mare.
Nu au lipsit nici preparatele tradiţionale româneşti, precum sărmăluţele.
Şorţul "MasterChef" nu se obţine însă uşor, astfel că juraţii au împărţit în stânga şi-n dreapta verdicte dure, precum "e sub nivelul oricărei bucătării".

Surpriza a fost însă maximă pentru unii concurenţi care au primit poate cele mai frumoase cuvinte de laudă din partea unor specialişti.
"Cred că sunt puţin mai mândru decât dumneavoastră", a spus Florin Dumitrescu în faţa unui preparat gătit ca la carte, în timp ce un alt concurent a fi de-a dreptul copleşit să audă că a gătit cel mai bun preparat de la "MasterChef".

Tot în ediţia de marţi seara, cei care au primit din partea juriului sorţul "MasterChef" au intrat în următoarea etapa a show-ului, în care s-au confruntat cu o probă eliminatorie.
Ceapa a fost cea care a făcut diferenţa, pentru că aceasta cere multă maiestrie, precizie şi talent.

Toţi concurenţii care au trecut de preselecţii au intrat în această probă şi au avut la dispoziţie două boluri mari, pe care să le umple cu ceapă tăiată în două feluri.
Aceştia au fost atent supravegheaţi de cei trei juraţi, astfel că orice greşeală a fost dur taxată.

La finalul ediţiei, numai 41 de concurenţi au trecut de această probă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod