"MasterChef": O poliţistă şi o actriţă şomeră au câştigat câte un şorţ

Marţi seară, la Pro TV, a fost prezentat al treilea episod al celei de-a doua ediţii Master Chef. Printre cei care au câştigat un şorţ de la temuţii şefi s-au numărat o poliţistă şi o actriţă şomeră.

Corina Radut este ofițer de poliție, dar este foarte pasionată de gătit. Cei trei jurați au reușit să o intimideze până și pe ea.

"Meseria pe care o practic eu implică duritate, dar tot o să ma duc în fața juraților cu o strângere de inimă", a mărturisit Corina.

"Am simțit că mi se taie picioarele și respirația", a adăugat ea. Cei trei Chefi au fost curioși să afle ce caută o polițistă la "MasterChef": "Meseria mea este foarte rigidă, dar în bucătarie pot fi creativă", a explicat ea, adăugând că ar putea în viitor să se dedice exclusiv acestei pasiuni.

Întrebată de Chef Cătălin dacă nu cumva Chef Florin are față de infractor, concurenta a răspuns, după câteva secunde în care l-a analizat pe jurat: "Pot să spun că nu are nicio legătură, nu se poate încadra în categoria de infractor".

Revenind la preparatul ei, Corina a reușit să-i îndulcească pe Chefi cu desertul ei.

Și, pe lângă uniforma de poliție, va purta acum cu mândrie și un șort "MasterChef".

Nicoleta Matea este actriță, dar momentan este casnică. "Nu știu dacă gătesc la fel de bine pe cum arăt, dar sper să nu dezamăgesc. În fond, este un concurs pentru amatori", a afirmat ea cu sinceritate.



Nicoleta a gătit ficăței cu mămăligă, "ca la mama acasă". "Aici suntem la MasterChef, nu la mama acasă", au ținut să precizeze Chefii.

"Cum aveți de gând să faceți față acestui concurs?", au întrebat-o în continuare jurații.

"O să mă documentez mai mult.

Până acum am gătit doar de plăcere", a răspuns concurenta.

"Eu sunt curios dacă reușiți să ieșiți din tagma asta, de casnică, să faceți și altceva decât mâncare de casă", i-a mărturisit Chef Florin.

"Nu-mi place că ați venit nepregătită, în schimb ficățeii sunt buni", i-a spus Chef Cătălin, apoi i-a oferit șorțul, dar cu o condiție: să poarte șorțul la nunta ei, care se apropie cu pași repezi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod