MasterChef, episodul 6: "Carnea asta de porc grohăie la mine! Dacă mă apropii de farfurie, mă muşcă!"

Vezi de ce s-au enervat juraţii şi ce au gătit concurenţii.
Telespectatorii s-au obişnuit deja cu stilul dur al juraţilor Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Lucrurile au stat la fel şi în episodul 6.

"Sunteţi la pământ!".
Juraţii au fost foarte dezamăgiţi de papanaşii făcuţI de unul dintre concurenţi, iar Sorin Bontea fost cel mai categoric. "Tu ai gustat din papanaşii ăştia? Dacă nu ai gustat de ce trebuie să îi mănânc eu? Ar trebuit să te pun să îi mănânci pe toţi să înveţi şi tu ce înseamnă o cocă nefăcută".

Afirmaţiile de acelaşi gen au continuat, iar cel care a trecut de această dată la atac a fost Cătălin Scărlătescu.

"Carnea asta de porc grohăie la mine! Dacă mă apropii de farfurie, mă muşcă! Oameni buni, aţi înnebunit toţi?", a spus el enervat, la vederea unui preparat din carne de porc gătit de o concurentă.

Scărlătescu a fost susţinut şi de al treilea jurat care nu s-a putut abţine şi a afirmat sec: "Mă aşteptam să vină cineva cu o idee şi să revoluţionam bucătăria ardelenească, sunt nervos că niciunu dintre voi nu a vrut să iasă din standarele astea rustice, antice care put a batrâneţe", a spus Florin Dumitrescu plin de indignare.

Bucătăria ardelenesscă propusă le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor din ediţia de marţi a show-ului MasterChef.
Niciunul dintre ei nu s-a descurcat foarte bine, lucru care a reuşit să îi scoată din sarite pe chefi. "Dacă toate farfuriile sunt aşa, o să facem piatră la rinichi", le-a spus Florin Dumitrescu concurenţilor care au gătit numai mâncare foarte grasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod