“MasterChef”: Eliminarea-surpriză a serii

La prima probă a serii, cei 14 concurenţi au avut de gătit o farfurie de paste, după modelul celor preparate de Chef Marcello Zaccaria, şi încă un fel de mâncare italienească.

La această probă, juraţii au fost necruţători şi au aruncat o mulţime de farfurii, cu doar 30 de minute înainte de expirarea timpului, când şi-au dat seama că majoritatea concurenţilor aveau de gând să faca tot paste, pizza, risotto sau supe. 

Debusolaţi, concurenţii au reuşit să se adune şi să gătească un fel principal inspirat din bucataria italienească, dar nu toate preparatele au fost apreciate de juraţi. 

Prima probă a adus o eliminare-surpriză, cea a somelierului Vlad Mureşan, care a predat şorţul cu lacrimi în ochi, emoţionându-i şi pe ceilalţi colegi, care se ataşaseră de el. 

Victor Nemeş şi Alexandru Hora au fost cei care i-au impresionat cel mai mult pe juraţi la ultima probă a serii, cea în care concurenţii au avut de gătit un porc întreg, pe bucăţi.

Victor, care nu a mai mâncat carne de ani de zile, fiind vegetarian, s-a ales cu costiţe de porc, iar Alex Hora a avut de gătit capul de porc, partea cea mai grea, pe care nimeni nu şi-ar fi dorit-o.

Dacă ceilalţi colegi, care au avut de gătit părţi mai uşoare din porc, precum muşchi, cotlet sau ficat, nu au avut prea mult succes, Victor a reuşit să gătească nişte coaste delicioase.

 

Celălalt remarcat al serii, Alex, s-a prezentat în faţa juriului cu trei farfurii, nu doar una, şi a reuşit să câştige admiraţia exigenţilor Chefi.

"Nici noi nu cred că ne-am fi descurcat mai bine de-atât dacă eram în locul tău!", l-a lăudat Chef Sorin.

 

 



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod