"MasterChef": Elena Lasconi, marea câştigătoare

Elena Lasconi este câştigătoarea ediţiei cu vedete a emisiunii "MasterChef". Prezentatoarea emisiunii "Dincolo de Povestiri" e reuşit să-i cucerească pe cei trei chefi la proba finală cu o delicioasă prăjitură cu ciocolată şi coniac. De asemenea, juraţii au apreciat şi evoluţia Elenei pe parcursul competiţiei în care vedeta a fost mereu cu un pas înaintea celorlalţi.

"Titlul de "MasterChef " este confirmarea muncii şi pasiunii mele de mulţi ani în bucătarie, dar cel mai important este biletul de intrare în lumea fascinantă a secretelor şi trucurilor perfecţiunii în gastronomie. Eu acolo vreau să ajung. Îmi doresc ca preparatele mele să hrăneasca fizic, vizual, dar şi spiritual. Fiecare farfurie să fie o declaraţie de dragoste şi, credeţi-mă, este posibil. Cred că este timpul să acordăm mai multă atenţie sau măcar la fel de multă atenţie atât interiorului, cât şi exteriorului nostru", a spus Elena.

Pe lânga laudele şi aprecierile juraţilor, Elena Lasconi a câştigat la MASTERCHEF atât marele trofeu, cât şi premiul pus în joc.



Jumătate din suma câştigată va merge către copiii din programul „Fiecare Copil în Grădiniţă”, implementat de Asociaţia OvidiuRo.



Şi pentru Pacha Man, cel care s-a clasat pe locul al doilea, această performanţă are o mare însemnătate. “Pot să vă spun că pentru mine MASTERCHEF înseamnă foarte mult şi nu mă aşteptam să ajung până aici. MASTERCHEF m-a scos din monotonie, m-a ajutat să mă pun pe picioare din nou. E o lecţie bună de viaţă pentru mine, pentru toţi”, a spus acesta.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 28 Dec 2013, 00:02
    elena lasconi

    o mare dezamagire ca acest caracter infect a cistigat, cei doi rapperi , fetele Chik si toti de altfel valoreaza de 1000000 de ori mai mult ca aceasta scorpie , rusine ProTv

    0
    0

  • Paula pe 27 Dec 2013, 16:48
    jenant

    Ce importanta are ca a castigat cat timp pe tot parcursul emisiunii s-a comportat incalificabil? Nu stiu ce vedeta e, n-am vazut-o nicaieri si nu stiu cu ce se ocupa insa felul in care s-a comportat in diverse ipostaze si in relatiile ei cu colegii de emisiune demonstreaza ca e o persoana nedemna de acest nume. Emisiunile anterioare cu oameni obisnuiti au fost mult mai reusite, iar participantii au avut mult mai multa demnitate, bun simt si spirit de echipa decat asa-zisele noastre "vedete"

    1
    0

  • Dana pe 25 Dec 2013, 11:07
    ...

    Nu ați vazut,daca nu ii dădea premiul cădea naibii jos si murea,atât de emoționața era,plus ca pare genul ofticoasa.

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod