"MasterChef": Doar 21 de concurenţi trec proba cu un ingredient surpriză

Ediţia de marţi va pune la încercare creativitatea concurenţilor, iar în urma unei probe eliminatorii cu un ingredient surpriză, 21 de concurenţi vor putea să păşească în bucătăria specială a competiţiei.

Ediţia de marţi va pune la încercare creativitatea concurenţilor, iar în urma unei probe eliminatorii cu un ingredient surpriză, 21 de concurenţi vor putea să păşească în bucătăria specială a competiţiei.

Nici nu au apucat bine să răsufle uşuraţi că au scăpat de proba tăiatului cepei, cea care i-a făcut să plângă la propriu pe concurenţii de la "MasterChef", că a venit rândul celei de-a doua probe eliminatorii din concurs să le dea bătăi de cap concurenţilor.
Această probă le va pune la încercare una dintre laturile considerate esenţiale de către cei trei maeştri bucătari - şi anume creativitatea.

Pe baza unui singur ingredient "vedetă", pe care telespectatorii îl vor descoperi marţi, în cea de-a patra ediţie a emisiunii "MasterChef", difuzată de Pro TV, de la ora 20.30, concurenţii trebuie să pregătească o farfurie demnă de "MasterChef", care să le asigure rămânerea în concurs.

Alimentul ales de cei trei chefi se va dovedi unul care îi va pune la grea încercare. După cinci minute în care îşi pot alege ingredientele ajutătoare, concurenţii vor avea la dispoziţie doar o jumătate de oră pentru prepararea unei farfurii cu care să-i impresioneze pe juraţi. Presiunea timpului va apăsa foarte greu pe umerii concurenţilor şi aşa intimidaţi.

Fie că vor avea probleme în folosirea ustensilelor, fie că vor constata că ingredientele ajutătoare alese în cele 5 minute nu au fost cele mai potrivite, concurenţii vor trece prin momente de tensiune.

La finalul probei, doar 21 dintre ei vor merge mai departe şi vor intra în cel mai dorit loc, bucătăria "MasterChef". Aceasta se va dovedi mai mult decât şi-au imaginat vreodată concurenţii. Multitudinea de ustensile şi echipamente specifice unei bucătării de ultimă generaţie îi vor lăsa cu gura căscată pe concurenţi, care vor fi mai mult decât încântaţi de ceea ce vor găsi aici. Bucătăria "MasterChef" este ceea ce se poate numi "visul oricărui bucătar!", chiar dacă unii au întâlnit acolo obiecte pe care nici nu ştiau să le folosească.
"Este exact cum mi-am imaginat-o - va spune o concurenta deosebit de impresionată - se compară cu orice bucătărie «MasterChef» din alte ţări.

Este impecabilă!".

Aici, în bucătăria "MasterChef", cei trei chefi vor solicita un alt nivel al creativităţii şi imaginaţiei în primul test-provocare: Cutia Misterelor. Fiecare concurent va trebui să gătească şi să prezinte un preparat remarcabil folosind exclusiv ingredientele ascunse în cutie. La finalul probei, vor fi alese cele mai bune trei preparate. Din rândul lor, primul clasat va avea un avantaj imens în următorul test de inventivitate, avantaj care îl va pune la loc sigur în acest test care este unul eliminatoriu.

Cel care se va clasa pe primul loc va obţine şi dreptul de a alege tema următoarei probe: bucătăria italienească, bucătăria chinezească sau bucătăria franţuzească.

La finalul ediţiei de marţi seară se va stabili cine va fi primul concurent din rândul celor 21 acceptaţi în bucătăria "MasterChef" care va părăsi competiţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod