"MasterChef" cu preparate afrodiziace: Cine a părăsit competiţia în a doua zi de Paşte

În ediţia de luni, concurenţii au gătit pentru botezul fetiţei lui Mihai Petre, iar echipa care a pierdut proba a fost supusă unei probe sub presiune, la final doi concurenţi părăsind competiţia.

Echipa albastră condusă de Traian a pierdut proba de la botezul fetiţei lui Mihai Petre, unde nu a reuşit să obţină mai multe voturi decât echipa adversă.

Astfel, Ionut, Alex, Traian, Gina, Ioana, Ana, Bogdan, Maria şi Rares au intrat la proba sub presiune unde au avut de gătit trei feluri de mâncare diferite care să se potrivească cu trei soiuri de vin. Vlad a fost chemat de chefi pentru a degusta vinurile şi a le sugera colegilor săi ce mâncăruri se potrivesc cu cele trei vinuri.

Ionuţ a fost primul eliminat, după ce chef Scărlătescu nu a putut să înghită peştele gătit de concurent.

"Nu e fiert deloc peştele. A fost lipsă de inspiraţie la tine astăzi", i-a spus chef Cătălin înainte de a-i cere să lase şortul.
"Farfuriile tale au fost frumoase. Mai învaţă să găteşti", l-a sfătuit chef Florin.


La finalul probei, lupta pentru a rămâne în competiţie s-a dat între Bogdan şi Alex, care nu s-a încadrat în timp şi nu a reuşit să monteze cel de-al treilea fel de mâncare. Cu toate acestea, preparatele lui Alex au fost pe gustul chefilor, iar Bogdan a părăsit competiţia.

"Imaginaţie ai, dar trebuie să mai gândeşti modul în care faci combinaţiile. Continuă să găteşti, ai talent", i-a spus chef Sorin Bontea.


La final, concurenţii au mai fost supuşi unei probe, Cutia Misterelor, unde au avut de gătit preparate afrodiziace.

Competiţia "Masterchef" devine din ce în ce mai acerbă după ce au mai rămas doar 14 concurenţi în urma eliminărilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod