"MasterChef". Cel mai dur jurat s-a tatuat: "Copiii mei nu se aşteptau să mă vadă aşa"

În noul sezon al emisiunii, care debutează în această seară la Pro TV, chef Sorin Bontea are un look nou. Cel mai dur jurat din show-ul culinar şi-a făcut pe brațe două tatuaje, despre care spune că sunt dedicate celor doi copii ai săi.
 
"Mi-am tatuat pe braţe numele copiilor mei, pe un braţ numele fetitei, Miruna, pe celălalt al băiatului, Iulian", a declarat Bontea. "E o dorinţă mai veche de-a mea, însă abia acum am luat decizia de a o pune în practică", a adăugat el. 

Juratul de la "MasterChef – Proba celebrităţii" spune că cei doi copii ai săi au fost foarte plăcut surprinşi de tatuajele tatălui lor. "Nu se aşteptau să mă vadă aşa, însă au fost bucuroşi să ştie că astfel îi voi purta întotdeauna cu mine. Eu aveam ideea asta de mai mulţi ani, însă n-a fost să fie până acum.
Mai ales în perioada în care am lucrat pe vase de croazieră şi eram destul de mult timp plecat, îmi lipseau foarte mult şi aşa mi-a venit ideea de a-mi tatua numele lor. Şi uite că vara aceasta a fost momentul cel mai potrivit pentru a face asta"
, a declarat Sorin, citat de Pro TV.
 
 
 
 

"MasterChef" revine marți seară, de la 20:30, la Pro TV cu un sezon special, care are ca ingredient de bază celebritatea.

15 vedete intră în cursă pentru marele titlu într-un show spectaculos, „MasterChef - Proba celebrității": Jojo, Laura Cosoi, Gina Pistol, Elena Lasconi, Carmen Șerban, Alex Dima, Adrian Daminescu, surorile Cheeky Girls, Don Baxter, Pacha Man, Șerban Copot, Octavian Strunila, Cătălin Josan și Ioan Isaiu.

Ei vor încerca să facă față pretențiilor ridicate ale celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care au anunțat că nu vor fi mai indulgenți cu vedetele.
"Va fi un sezon cu adevărat spectaculos, în care nu ne vom juca, vedetele trebuie să arate că știu să gătească", a avertizat Sorin Bontea. "Dacă au impresia că ne vom purta cu ei cu mănuși, se înșală", a spus și Florin Dumitrescu. La rândul lui, Cătălin Scărlătescu i-a pus în gardă pe concurenții celebri: "Vom fi la fel de pretențioși, duri, exigenți, nemiloși."
 
 

La prima întâlnire cu juriul MasterChef, cele 15 vedete au misiunea de a găti un preparat autograf, un plating care să-i reprezinte și cu care să câștige încrederea celor trei chefi și cu care să le arate la ce nivel se află în bucătărie.
Fie că vor alege preparate sofisticate din carne, paste, fructe de mare sau deserturi savuroase, vedetele vor fi uimite să constate că pretențiile juraților sunt mult mai mari decât se așteptau, anunță Pro TV. "Rața asta, dacă aveam vreun veterinar prin zonă, aproape că o salva", îi spune Sorin lui Pacha Man atunci când acesta își prezintă rețeta, în vreme ce pe Carmen Șerban o avertizează: "Vei rămâne în show-ul ăsta atâta timp cât să înveți că așa ceva nu se poate, nu vom gusta a doua oară". În fine, Cătălin le întreabă tăios pe surorile Cheeky Girls: "Voi știți care e diferența între risotto și pilaf?".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ama pe 23 Oct 2013, 13:05
    tatuaje

    ''chelului tichie de margaritar" bai sunteti cei mai ngalati 'prezentatori de emisiuni tv. de unde Satana va cules nu stiu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod