MasterChef: Casnica și ultimele ei răutăți

Toţi concurenţii eliminaţi de la MasterChef au fost alături de cei trei finalişti, la una dintre probe. Eliminată în semifinală, Andreea Moldovan nu a ratat ocazia unor comentarii răutăcioase.
Toţi concurenţii eliminaţi de la MasterChef au fost alături de cei trei finalişti, la una dintre probe. Eliminată în semifinală, Andreea Moldovan nu a ratat ocazia unor comentarii răutăcioase.

"Să revii în bucătăria Masterchef e dureros, să vezi pe cine nu merită să fie aici nu e bine!", a spus ea.

"Jigodia asta mică ce face?", s-a întrebat retoric Andreea, în timp ce se uita la ce gătea Petru. "Nu îmi pare rău că Petru e în finală, îl urăsc pentru asta din suflet", a mai spus ea.

"Petru e chiar o scârboşenie de om.
Dar, dacă are o sclipire, el să câştige"
, a adăugat Gabriel Godeanu, un alt concurent controversat.

"Sunt o persoană sociabilă, dar există nişte contradicţii. Când e vorba de bârfă, nu mă bag. Nu ştiu ce au toţi cu mine, eu am fost sincer", a spus Petru, liniştit, în timp ce îşi făcea preparatele.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miculinaa pe 8 Iun 2012, 08:48
    naivitatea la romanai

    Masterchef este o piesa de teatru, concurentii fiind actorii. Asa si chefii pot fi numiti niste scarbe de oameni, sotocind dupa felul in care se comportau cand degustau preparatele participantilor la concurs. Trebuie sa fie show pentru ca emisiunea sa fie vizionata, sa faca trafic cu carul, sa se inverteasca in publicitate... asa li s-a spus sa faca... sunteti naivi peste firea omeneasca cu toata stima.

    0
    4

  • Galatanu Ion pe 7 Iun 2012, 15:56
    Andreea Moldovan.

    Ce rautate de de femeie. Tot timpul a scos ce e mai rau din ea. Sper sa nu mai apara pe sticla. Urmaritii taoate aparitiile, si vedeti cata rautate emana. E o scarba.

    12
    0

  • Corina pe 7 Iun 2012, 11:34
    ...

    Nu credeam ca poate fi cineva atat de rau!!!!!

    9
    0

  • aaa pe 7 Iun 2012, 04:10
    Andreea=FAIL:)))

    E o increzuta si o fituasa...nu suporta sa vada ca a castigat CEL CARE MERITA!..Va cam dat peste nas voua trioului de zambitori anemici de la master chef (andreea care e cea mai increzuta si meschina persoana, se vede mare doamna ca s.a casatorit si ea cu un dj si mai se plimba umpic prin cluburi, izaura care a fost prostita pana pe final de fitele andreei si lui sorcoveanu care e un CARNAT care nu stie sa piarda) Trioul acesta nu acopera nici 1% din valuarea castigatorului. Bravo Petru!

    22
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod