Măruţă o ameninţă pe Ileana Ciuculete cu tribunalul

Prezentatorul emisiunii „Happy Hour” i-a răspuns cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, care i-a reproşat că i-a manipulat pe băieţii ei pentru a o denigra la TV.
Prezentatorul emisiunii „Happy Hour” i-a răspuns cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, care i-a reproşat că i-a manipulat pe băieţii ei pentru a o denigra la TV.

Măruţă a spus că nu i-a manipulat pe Mugurel şi Cristi Sfetcu, băieţii cântăreţei, şi i-a avertizat pe Ileana Ciuculete şi pe soţul ei, Cornel Galeş, să-şi măsoare cuvintele, relatează cotidianul Click!.

"Dacă mai au afirmaţii la adresa mea sau a familiei mele, să le ţină pentru dumnealor, pentru că nu e vina unui moderator de televiziune dacă există astfel de probleme în viaţa dumneaei.
Dacă copiii dumneaei s-au hotărât să vorbească despre această poveste nu este pentru că i-a manipulat cineva sau cel puţin eu nu am nicio legătură cu acest lucru. Doar atât am vrut să-i transmit doamnei Ileana Ciuculete, să-şi modereze  cuvintele, că eu nu am să las aceste lucruri nepedepsite. Nu am să umblu cu interlopi, cum umblă domnul Galeş, dar există instanţă şi tribunal”
, a declarat Cătălin Măruţă.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a negat acuzaţiile băieţilor ei, care au spus în emisiunea de joi, de la Pro TV, că mama lor i-a abandonat şi le-a neglijat toată viaţa.

Artista a spus că şi-a ajutat copiii cu tot ce a putut şi a spus că ea nu a fost întrebată nimic înainte de difuzarea interviului cu băieţii ei.
Realizatorul TV a anunțat în ediția de joi că Ileana Ciuculete nu a putut fi contactată și a invitat-o să-și spună părerea pe post.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iunie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANGELA pe 10 Iun 2012, 23:31
    MARUTA

    CATALIN..TININD CONT CA SOTIA TA ARE INREGISTRARI CU ILEANA CIUCULETE AR FI TREBUIT SA O FACI CU STIREA EI ASTA IN CAZUL IN CARE NU AU VRUT COPIII EI SA O ANUNTE SI SA O FACA CE CACAO ASA CA CE ARE ARE CU TINE NU CU FAMILIA TAANDRA E O PIATRA PRETIOASAE UN NUME A MUNCIT MULT PINA A AJUNS NUI DREP SA SE IA DE ANDRA SI DE COPILAS VOI SUNTETI OAMENI EDUCATI SI O SA STITI SAL CRESTETI S VA RESPECTE SI DUMNEZEU O SA FIECU VOI NU TE LASA CALCAT IN PICIOARE NU E ILEANA VINOVATA CIT E TAXIMETRISTU CORNELUS MAMA EL ARE TOATA VINA SA MA SCUZE ILEANA DAR NIMENI NUMI SCHIMBAPREREA

    2
    0

  • ilie pe 10 Iun 2012, 15:59
    ilie

    Rusine Dragomiroiu si Merisoreanu . . . . . . se baga in fam.altora huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuo!

    2
    0

  • nini pe 10 Iun 2012, 15:54
    nini

    De ce isi da cu parerea Dragomiroiu stie ia cum au suferit acesti copii,sa-si vada de fam. ei daca ma gandesc bine mai bine tac . . . .. . .

    0
    1

  • eu pe 10 Iun 2012, 15:47
    eu

    Bravo Maruta scoate mizeria la suprafata . . . se crede mare doamna,RUSINE ,da d-zeu copii la cine nu merita.

    3
    1

  • roxanaroxiii pe 10 Iun 2012, 03:57
    du teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    esti un nemernic maruta acre iti bati joc de oamenii , razi de ei .ai uitat cand te a pesnit un invitat de al tau in direct peste ceafa ? ai uitat ? meritai si meriti pentru ca te bagi in vietile oamneilor aiurea fara nici o scuza si fara nici o scuza .nesimtitule .

    2
    2

  • Andrei pe 9 Iun 2012, 22:47
    ...........

    dar Gales ala ce profeseaza? in afara faptului ca este un intretinut si un ridicol prin felul lui de a parea "intelectual" si a se imbraca cu ce se mai ocupa? ea inca-i frumoasa si arata bine dar batranelul ala de Gales nu-i face nici un serviciu ca se interpune intre ea si fii ei

    0
    3

  • didi pe 9 Iun 2012, 12:04
    didi

    Se da mare cantareata . . . si copii pacat de ei,cine nu si-ar dori asa copii,rusine sa-i fie.

    4
    1

  • rody pe 9 Iun 2012, 12:01
    rody

    Bravo Maruta . . .

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod