Maroon 5 si Rihanna colaboreaza la un nou single

Facebook Twitter Comenteaza
Maroon 5 si Rihanna colaboreaza la un nou single

Maroon 5 si Rihanna au inregistrat o noua varianta a single-ului Maroon 5, "If I Never See Your Face Again". Piesa va fi inclusa atat pe albumul Maroon 5, "It Won’t Be Soon Before Long", cat si pe cel al Rihannei, "Good Girl Gone Bad". Cei doi artisti tocmai au incheiat filmarile la videoclipul piesei, care au avut loc in Los Angeles. Regizorul este Anthony Mandler, cel care a mai lucrat si cu Fergie, 50 Cent sau Jay-Z.

"Rihanna este o super artista", afirma Adam Levine cu ocazia filmarilor la noul clip.
"Piesa "Umbrella" mi-a trezit interesul pentru muzica pop si am dorit sa adaugam acel sound special piesei noastre. Imediat ce Rihanna a venit in studio si a inceput sa inregistreze, am stiut ca treaba va merge minunat. Prezenta sa este spectaculoasa, iar conceptul videoclipului este uimitor si total diferit de orice am facut noi pana acum".

"Am fost intotdeauna fan al celor de la Maroon 5", adauga Rihana. "Imi place la nebunie energia cantecului, iar versurile sunt super, asa ca mi-a facut o mare placere sa inregistrez aceasta piesa".
In ceea ce priveste filmarile pentru videoclip, Rihanna isi aminteste ca "a fost foarte distractiv, dar dificil sa pastrez aerul serios in scenele romantice alaturi de Adam, pentru ca noi suntem prieteni foarte buni. Izbucneam aproape mereu in ras la fiecare cadru filmat".

Cele doua albume reeditate semnate Maroon 5 s Rihanna vor fi in curand disponibile si in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod