Mark Wahlberg a slăbit 27 de kilograme pentru un rol

Actorul a dat jos recent 27 de kilograme pentru a interpreta rolul unui profesor de literatură dependent de jocuri de noroc, în filmul "The Gambler", de Rupert Wyatt.

Wahlberg a ajuns, de la 88 de kilograme, la 61 de kilograme, combinând o dietă proteică cu activitatea fizică susţinută, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Am început de la 88 de kilograme şi am ajuns la 61 de kilograme, urmând o dietă bazată pe lichide. Apoi mi-am schimbat programul de antrenament şi am renunţat la vin, pâine şi paste. Acum consum porţii mici de proteine în timpul zilei şi sar coarda", a declarat actorul pentru revista People.



Filmul "The Gambler" va avea premiera în 2015, iar această scădere spectaculoasă în greutate îi va putea aduce lui Wahlberg o nominalizare la Oscar - având în vedere că Matthew McConaughey tocmai a câştigat premiul Academiei americane pentru cel mai bun actor, după ce a slăbit dramatic pentru rolul unui electrician texan seropozitiv, în filmul "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée.



Mark Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea din filmul "Cârtiţa/ The Departed" (2006), regizat de Martin Scorsese.



Mark Wahlberg are o biografie ieşită din comun, chiar şi pentru standardele hollywoodiene, notează Mediafax.

După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea celebrei mărci de lenjerie intimă Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997.
Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul" şi "Max Payne".
Actorul s-a remarcat recent şi în pelicula "The Fighter/ Luptătorul", în care a jucat alături de Christian Bale şi Melissa Leo.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod