Marius Moga, antrenorul de la Vocea României, lansează DeMoga SuMMer Camp!

Înaintea de începerea unui nou sezon Vocea României, Marius Moga lansează o provocare pentru tinerii care vor să se exprime prin muzică, dans, actorie sau imagine. Tabăra de dezvoltare și creație artistică DeMoga SuMMer Camp este o premieră în România, în totalitate deschisă publicului larg și dedicată tinerilor din toată țara.

În cadrul taberei, tinerii pot participa la 5 ateliere: producție muzicală, voce și compoziție, actorie, dans modern, foto și video. Participanții vor opta pentru atelierul dorit, dar vor lucra și în echipe mixte, sub îndrumarea unor specialiști cu experiență în cele 5 domenii.

Anul acesta m-am gândit să facem o tabără pentru tinerii mai mici de 18 ani. Eu, dacă aș avea acum 16 ani și mi-ar zice cineva Hey! Avem o tabără de creație, unde vin copii ca tine care sunt talentați și vor să facă o carieră din latura artistică, alături de artiști cunoscuți și teachers, m-aș entuziasma și aș merge!Copiii au de ales între producție muzicală, voce și compoziție muzicală, actorie, dans modern și atelier foto/video, unde sunt profesori și oameni specializati fix pe domeniile respective.

Practic, au toate condițiile să își dezvolte arta din ei. Dacă te-ai visat vreodată printre compozitori, artiști, regizori, actori și dansatori, atunci DeMoga Camp.ro este cea mai tare tabără de creație vara asta pentru tine!", spune Marius Moga.

În fiecare săptămână, tabăra va fi vizitată de vedete, care le vor împărtăși tinerilor secretele scenei și ale succesului la public. Printre aceștia se numără Dorian Popa, Adda, What’s Up, Nicole Cherry, Alina Eremia, Shift, Amna si Liviu Teodorescu, fost concurent al primului sezon Vocea României în echipa lui Marius.

Înainte de a-și ocupa scaunul și de a decide viitorul celor mai bune voci în noul sezon Vocea României, Marius Moga își va petrece vara la DeMoga SuMMer Camp, la Cheia, județul Prahova. După finalizarea cursurilor, Școlile vocaționale de muzică și arte, indiferent dacă sunt publice sau private, din București sau din țară, vor fi sponsorizate cu 10% din valoarea totală a participărilor în DeMoga SuMMer Camp provenite de la copiii din instituțiile respective.

În același timp, Marius îi invită pe cei care vor să fie Vocea României în noul sezon al show-ului la Preselecții: Timișoara, 21 iunie, Hotel Continental, începând cu ora 10:00;  București, 27 iunie, Hotel IBIS Gara de Nord, începând cu ora 10:00.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.demogacamp.ro sau la contact@demogacamp.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod