Marius (ex-Akcent) a filmat primul videoclip

Facebook Twitter Comenteaza
Marius (ex-Akcent) a filmat primul videoclip

"Rain", primul single promovat de pe primul album solo al lui Marius, intitulat "By Myself", este un duet cu Giulia (ex- Candy), iar videoclipul a fost filmat pe parcursul a doua zile extrem de calduroase.
 
"Noroc cu scenariul care prevedea si multa ploaie", povesteste artistul, care a indurat cu stoicism arsita de afara. Giulia i-a fost alaturi pe tot parcursul filmarilor, inca de la ora sase dimineata.
 
Dupa patru ore, in care Rocca, regizorul clipului, impreuna cu echipa sa au aranjat set-ul, artistii au fost machiati si pregatiti pentru primele cadre, la ora zece au inceput filmarile.

"Am fost foarte emotionat pentru ca este primul meu clip ca artist solo. Am trait cu intensitate fiecare secunda a filmarilor, m-am bucurat de fiecare moment, iar Giulia si-a jucat foarte bine rolul", povesteste Marius.

Alaturi de cei doi protagonisti, un rol important l-a avut si grupul de peste 20 de figuranti care au intregit scenariul clipului si care au rezistat caldurii infernale, desi erau imbracati complet in negru.

"Si Marius, si Giulia au reactionat ca niste profesionisti, tinand cont de faptul ca a fost o filmare grea, fiind implicata foarte multa figuratie. Pe camera s-a observat chemistry intre ei si exact asta cautam", a declarat Rocca.

"Rain", primul videoclip din cariera solo a lui Marius, va fi lansat pe posturile tv saptamana viitoare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod