Marissa Mayer, şefa de la Yahoo!, a născut gemene

CEO-ul grupului Yahoo! a născut gemene identice, joi, la doar o zi după ce compania pe care o conduce a anunţat că renunţă la ideea de a se separa de acţiunile pe care le deţine în Alibaba Group Holding, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

"Familia noastră se simte minunat! Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi pentru urările de bine pe care mi le-aţi adresat în timpul sarcinii", a declarat Marissa Mayer, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Tumblr, care este deţinută de Yahoo!.

Compania americană nu a făcut comentarii suplimentare, limitându-se să preia declaraţia CEO-ului său.

Marissa Mayer dezvăluise anterior că îşi va lua un concediu de maternitate destul de limitat, deoarece doreşte să ajute Yahoo!, al cărui business în domeniul reclamelor online întâmpină probleme financiare serioase.

Miercuri, Yahoo! a anulat planurile sale de a renunţa la acţiunile pe care le deţine în grupul chinez Alibaba, un gigant în domeniul comerţului online, la presiunea unor investitori care erau îngrijoraţi din cauza unor taxe de câteva miliarde de dolari.

În schimb, Yahoo! va înfiinţa o companie separată, care va deţine acţiunile şi celelalte bunuri ale sale, relatează agenţia citată de Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod