Marina Almăşan: "Victor e singurul vinovat pentru eşecul căsniciei noastre"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2012
Vedeta TVR şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi 13 ani, însă dragostea dintre cei doi pare să fi dispărut cu 10 ani în urmă, relatează ziarul Click!.

Vedeta TVR şi Victor Socaciu au fost căsătoriţi 13 ani, însă dragostea dintre cei doi pare să fi dispărut cu 10 ani în urmă, relatează ziarul Click!.
Marina Almășan susţine că vinovat pentru eşecul căniciei lor este chiar soţul ei.

"Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani.

Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni.
Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă - care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine - cel puţin deocamdată - să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre.
Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos"
, a declarat Marina pentru revista Tango.

Pe 26 decembrie 2011, paparazzii Click! i-au surprins pe Marina Almăşan şi Georgică Cornu ieşind  dintr-o vilă din Bucureşti, unde au petrecut timp de trei ore.

Marina şi Georgică au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în decembrie 2011.

S-au întâlnit în mai multe locaţii secrete, ba chiar au plecat şi din ţară. În data de 26.12.2011, chiar a doua zi de Crăciun, prezentatoarea de la TVR a fost fotografiată în compania omului de afaceri, relatează ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod