Marina Almăşan, mesaj pentru Andreea Marin

Fosta soţie a lui Victor Socaciu i-a transmis Andreei un mesaj public de încurajare, într-un articol publicat de ziarul Ring.

Fosta soţie a lui Victor Socaciu i-a transmis Andreei un mesaj public de încurajare, într-un articol publicat de ziarul Ring.

Sub titlul "Andreea, rezistă" stau însă, pe lângă încurajări, şi comentarii mai puţin pozitive despre una dintre cele mai mediatizate relaţii din România, ajunsă acum la final, notează Click!.

"Andreea Marin e o femeie frumoasă, deşteaptă şi ambiţioasă. Mă tem chiar ca Ştefan Bănică junior să nu fi făcut şi el parte din ambiţiile ei.

A vrut să-l aibă pe cel mai frumos (mă rog, de gustibus...), pe cel mai talentat, pe cel mai râvnit şi - sper să mă înşel - pe cel mai fost soţ al Mihaelei Rădulescu, rivala ei de-o viaţă", scrie Marina Almăşan.

Marina Almășan scrie că a făcut un pronostic atunci când Andreea şi-a anunţat public relaţia cu Ştefan Bănică junior. "Nu-i dădeam acestei căsnicii mai mult de cinci ani. Pot spune că am pierdut pariul, dar, într-un fel, l-am şi câştigat. Şi, deşi nu şade bine să vorbeşti de funie în casa spânzuratului, voi spune totuşi că, deşi era previzibil, deznodământul m-a întristat."

Trecută și ea printr-un divorţ îndelung mediatizat, Marina Almăşan o avertizează pe Andreea că nu va scăpa de atenţia publicului: "Şi-a dorit un soţ pe care să-l iubească şi care să continue opera de idolatrizare a ei, începută de plebea telespectatoare.
Şi-a dorit un copil, un cămin, o situaţie financiară îndestulătoare, cu care a obişnuit-o Lazarov. Cu siguranţă, a făcut şi greşeli. Însă o compătimesc pe Andreea pentru ceea ce o aşteaptă. Şi pe ea, şi pe Ştefan. Şi, mai ales, pe micuţa Violeta. Presa nu-i va ierta. Nici babele de pe la colţuri. Deşi e puternică şi calculată, Andreea va suferi."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghita_49 pe 25 Ian 2013, 12:19
    cum arata nemachiata ?

    asta ne arata fata sau dosul ?

    0
    0

  • violeta pe 17 Ian 2013, 14:43
    replica la comentariul Mariei Almasan la mesajul trimis Andreei Marin

    Urat din partea Mariei Almasan sa faca asemenea comentarii la adresa Andreei Marin sa nu uitam ca Andreea Marin s-a casatorit cu un barbat care la momentul respectiv era liber de obligatii, iar cand au decis de comun acord sa divorteze au facut lucru asta fara tam tam prin presa . Asta este fiecare merge pe drumul lui sunt convinsa ca amandoi o sa fie bine si vor pastra o relatie civilizata atat de dragul fetitei lor cat si din respect pentru noi cei care ii admiram ca si persoane publice.

    0
    1

  • Ema pe 16 Ian 2013, 22:46
    conform principiului "daca a murit capra mea......"

    Urat comentariu, la fel de urat ca si sufletul dumneavoastra, d-na Almasan. Ati pierdut mult, prin acest comentariu, din respectul audientei dvs!!!

    0
    0

  • irena pe 15 Ian 2013, 13:29
    una din "babele de pe colturi"

    A vrobit exact ca una din "babele de pe colturi", daca nu cumva este una dintre ele (dupa ideile expuse .. asa pare)! Rar am intalnit atata rautate si proasta educatie! Pacat ca apare pe un post public! Scuze: Nu este BABĂ este ŢAŢĂ!

    4
    0

  • irina pe 15 Ian 2013, 11:18
    doua cotoroante

    2 cotoroante, una mai urata si mai batrana decat cealalata, in dialog fictiv. Ma rog, cotoroanta mai urata si mai batrana a interpelat-o public pe cotoroanta cea inca tanara si ceva mai draguta. A facut-o in calitatea de expert, trecuta prin toate, dar nu si-a putut opri veninul sa picure macar putin, asa, de gust. Bravo, divelor! Mai ales tie, diva-cotoroanta mai urata si mai batrana.

    3
    0

  • adriana dicu pe 15 Ian 2013, 11:03
    replica la comentariul Marinei Almasan la mesajul trimis Andreei Marin

    Din pacate comentariul Marinei Almasan cu privire la Andreea Marin si Stefan Banica jr este de CEL MAI PROST GUST. Face referire la"babele de la colturi " cand sefa este chiar EA. Urat foarte Urat. Trecem prin viata fara sa ne insusim lectiile . Pacat . Ori ce om de bun simt nu ar face comentarii. Este viata lor si nu priveste pe nimeni dar pe absolut nimeni chiar daca sunt persoane publice. Chiar nu mai este nimic de facut bun? Este insa mai usor de barfit decat de facut o fapta buna. Cu stima Adriana

    6
    0

  • veronika pe 15 Ian 2013, 10:20
    Marina Almasan

    E trist sa vezi cum femeia asta, un om de televiziune pe care-l admiram la un moment dat, a devenit un monstru plin de otrava si venin. Poate experienta ei nefericita a facut-o astfel...poate asa e ea pur si simplu...oricum, mare pacat si vai de capul ei!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod