Marina Almăşan l-a dat în judecată pe Socaciu

Vedeta TV continuă războiul cu fostul ei soţ.
Nemulţumită de faptul că instanţa i-a cerut fostului soţ o pensie alimentară în valoare de 500 de lei pentru băiatul pe care îl au împreună, Marina Almăşan a deschis în instanţă o acţiune prin care pretinde mai mulți bani.

Mai exact, vedeta TV solicită un sfert din veniturile lunare ale politicianului, scrie ziarul Evenimenul Zilei, citat de Click!.

Astfel, din suma de 6.491 pe care Socaciu a trecut-o în declaraţia de avere, Marina Almăşan cere 1.622 pensie alimentară pentru fiul său.

Cererea în instanţă a fost depusă la scurt timp după ce Almăşan s-a despărţit de miliardarul Georgică Cornu, cu care a avut o relaţie de scurtă durată.

Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandra pe 9 Sep 2012, 11:24
    corect

    Nu vad de ce trebuie sa ceara in instanta un drept care i se cuvine. Iar suma nu e deloc mare pentru cat de mult presupune(material si afectiv) sa cresti un copil, sa-l intretii la scoala, sa-l educi etc. Domnul artist ar trebui sa ofere ce e de oferit fara scandal, justitie etc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod