Marilyn Monroe, noua imagine Chanel No. 5

Actriţa a devenit noua imagine a parfumului Chanel No. 5, la 51 de ani de la moartea sa, casa de modă fiind inspirată de o declaraţie a divei pentru revista Marie Claire.
Chanel a descoperit recent înregistrarea audio a unui interviu din 1960 acordat de actriţă lui Georges Belmont, redactorul-şef al revistei Marie Claire, în care menţionează locul special pe care renumitul parfum îl ocupă în garderoba sa, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

"Ştiţi, mi se pun tot felul de întrebări, cum ar fi: «Ce porţi în pat? O bluză de pijama, pantaloni de pijama, cămaşă de noapte?» Aşa că am răspuns «Chanel No. 5», fiindcă este adevărul", declara Marilyn Monroe în interviu.

Afişul pentru campanie, care va fi lansată la sfârşitul toamnei, o prezintă pe Marilyn Monroe dându-se cu parfum Chanel, într-o fotografie de arhivă realizată de Ed Feingersh.

Până acum, Brad Pitt a fost imaginea parfumului Chanel No.
5, actorul primind în jur de şapte milioane de dolari pentru a face reclamă brandului. De altfel, actorul american a fost primul bărbat ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5.

Femei celebre, precum Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Lauren Hutton, Estella Warren şi Ali MacGraw, au fost în trecut imaginea parfumului Chanel No. 5.

Chanel No. 5 este primul parfum lansat de creatoarea de modă franceză Gabrielle "Coco" Chanel. Creat de chimistul Ernest Beaux, Chanel No.
5 este un parfum rafinat, cu influenţe florale. Parfumul a fost lansat de Crăciun în 1921, fiind oferit drept cadou celor mai buni clienţi ai casei Chanel (100 de flacoane) şi a început să fie comercializat în magazine la jumătatea anului 1922, notează Mediafax.

Recent, imaginea lui Marilyn Monroe a fost folosită de mai multe branduri comerciale pentru a-şi promova produsele. Anul trecut, firma de cosmetice MAC a scos pe piaţă o gamă de produse inspirate de machiajul divei, iar, în februarie, lanţul de magazine Macy's a lansat o linie de haine pentru adolescente inspirată de artistă.

Marilyn Monroe a făcut senzaţie ca model, actriţă şi cântăreaţă, jucând într-o serie de filme cu succes de public în anii '50 şi la începutul anilor '60 şi devenind un sex simbol inegalabil. 
Marilyn a murit pe 5 august 1962, din cauza unei supradoze de barbiturice, circumstanţele decesului ei, clasat oficial drept "sinucidere probabilă", nefiind însă complet elucidate.


Foto: Hepta
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 19 Oct 2013, 09:14
    'cea mai cea'

    M.M cred ca va ramane pt totdeauna imaginea glamour...(sigur ca nu se mai poate realiza nici o imitatie,cu moda de acum:botox,sani pepeni,extensii,unghii vulturesti...daca adaogi si platforme...s-a dus sex-appealul..) Parfumul as zice ca-mi place,dar n-am intalnit pe cineva sa I se potriveasca,inclusiv mie...poate asa s-a nimerit... N-am stiut ca Brad a fost imaginea 'nr5',dar n-am vazut inghesuiala la el..

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod