Mariah Carey, protagonista unui serial documentar

Programul va prezenta imagini din culisele show-urilor pe care artista le susţine în Las Vegas.
Potrivit tabloidului Us Weekly, noua producţie TV va include şi imagni din timpul concertelor pe care Mariah Carey le susţine în cadrul unui turneu mondial, care se va încheia în luna mai.

Serialul se va intitula ”Mariah’s Squad”, iar data lansării acestui proiect de televiziune nu a fost anunţată, deocamdată, informează site-ul contactmusic.com, citat de news.ro.

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pop şi R&B din lume. A devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records, notează news.ro. Vedeta a revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate.

De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod