Mariah Carey dă bonele afară

Cântăreața a declarat, miercuri, în timpul unei emisiuni radiofonice difuzate de postul Power 105.6 FM, că este o mamă "implicată" şi că nu acceptă să se amestece nimeni în relaţia pe care o are cu copiii săi, motiv pentru care concediază frecvent bonele acestora.
"Din nefericire, trebuie să apelez la ajutorul bonelor, dar sunt foarte implicată. Concediez bonele şi urăsc să fac acest lucru, dar nu am de ales atunci când acestea încearcă să se facă mai importante în mintea copiilor decât mine", a declarat Mariah Carey, conform site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta are doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, cu Nick Cannon. Ea s-a căsătorit cu cântăreţul R&B n, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008.
Gemenii lor s-au născut în august 2011.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes.
Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii, notează Mediafax. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 13 Feb 2014, 22:30
    e alta!

    ce transformata e acum! arata groaznic! era atat de frumoasa si fina si delicata si feminina in anii 90...

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod