MARIAGE FEST incepe vineri, 22 Ianuarie, in Bucuresti la Palatul Parlamentului

Mariage Fest isi redeschide portile pentru toate viitoarele cupluri din Romania, vineri, 22 ianuarie, cu o sesiuna speciala de Black Friday.

In cadrul acestei sesiuni, miresele din toata tara isi pot achizitiona rochia de mireasa cu doar 19 lei, deoarece Mariage Fest aniverseaza 19 editii. Organizatorii promit de asemenea prezentari de moda din ora in ora si kilometri de trena pe catwalk-ul special amenajat la Mariage Fest, cu o lungime de 15 m. Sute de creatii ale colectiilor 2016 vor putea fi admirate timp de 3 zile direct pe scena Mariage Fest.

In plus, cel mai important este insa ca fata de 800 de rochii prezente la editia anterioara (cea din noiembrie) acum miresele vor putea admira si achizitiona una dintre cele 3.500 de rochii de mireasa oferite de catre cei peste 50 de creatori prezenti la eveniment.

Asadar, acest eveniment reprezinta un prim contact, unul foarte important, cu rochiile de mireasa abia lansate din sezonul 2016.

Evenimentul este unul de referinta pentru cuplurile din Romania, daca se vor casatori anul acesta, deoarece aici isi pot alege toate produsele si serviciile necesare nuntii la preturi extrem de avantajoase.

Isi vor putea alege si verighetele, locatia, fotograful, videograful, dj-ul sau formatia de nunta dintr-o multitudine de oferte prezente in cadrul targului. Pentru toti cei din Bucuresti, dar si pentru cei din tara, Mariage Fest este locul ideal in care isi vor putea gasi toate serviciile necesare pentru nunta.

Primul mare eveniment dedicat nuntilor din sezonul 2016 - Mariage Fest are loc in perioada 22-23-24 Ianuarie 2016 la Palatul Parlamentului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod