Maria Nicole ofera o declaratie impresionanta si emotionanta tuturor “Mamelor”, in ziua de Martisor

Luna martie, luna femeii si a mamei, debuteaza cu un cadou inedit, din partea senzatiei muzicale romanesti, care la doar 5 ani, a reusit sa impresioneze artisti cu state vechi din industria muzicala, o piesa muzicala semnata Maria Nicole.

Single-ul se numeste “Mama”, a fost compusa la initiativa Mariei Nicole si prezinta o poveste emotionanta despre viata romaneasca vazuta prin ochii unui copil “Piesa “MAMA” este dedicata copiilor si parintiilor care stau despartiti, pentru ca parintii trebuie sa munceasca in strainate. La aniversarea lui Nicole, una din colegele sale de gradinita a inceput sa planga, dorindu-si ca si parintii ei sa fie alaturi de ea, asa cum ii are Nicole zilnic pe ai ei.

Desi era ziua ei si a primit multe cadouri, Nicole a fost foarte impresionata de lacrimile colegei sale si dorinta ei cand a suflat in tort “a fost ca toti copii de pe planeta sa isi aiba parintii aproape asa cum ii are ea".

De aici a pornit povestea piesei “MAMA” care se doreste un semnal de alarma, tras de un copil de 5 ani asupra efectelor pe care distanta de parintii o pune asupra sufletului unui copil. Evident, piesa si videoclipul au fost realizate intr-o forma optimista si pozitiva, specifica copilariei” a declarat tatal tinerei artiste. Filmarea videoclipului a durat aproape 12 ore, mica artista schimband mai multe tinute si comportandu-se ca o adevarata profesionista. Si va dezvaluim si un mic secret in videoclip apare chiar mama Mariei Nicole.  

Deci are doar 5 ani, MARIA NICOLE a adunat cativa ani in showbizz: numeroasele premii castigate la concursurile muzicale, aparitiile in reclame, precum si videoclipurile muzicale, single-ul de debut “Feeling Ok” a adunat peste 1,5 milioane de vizulalizari pe contul de youtube al uneia din cele mai cunoscute case de discuri din Romania, i-au adus numerosi fani pe pagina de facebook unde este foarte activa prin intermediul parintilor www.facebook.com/MariaNicoleNae , dar si aprecierea unor artisti consacrati, ca Loredana Groza, a carei eleva este la scoala de canto, sau producatori de televiune - Ruxandra Ion i-a oferit o bursa speciala la Academia de Film si Tv pe care o managerieaza.



  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod