Maria Marinescu nu poate divorţa de soţul traficant

Creatoarea de modă nu a reușit să depună la dosar acordul lui Frank Colin, aflat în închisoare în Franţa.

Deși anunţase că s-a înţeles cu soţul ei asupra divorțului, Maria Marinescu trebuie să mai aștepte până când va deveni o femeie liberă, pentru că nu a obţinut acordul scris al lui Frank Colin, aflat în închisoare.

Pe 4 martie, ea a depus la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală o cerere pentru desfacerea căsătoriei, prin acord. Se înţelesese cu soţul ei să-i păstreze numele, cum să împărtă averea familiei, iar copilul lor, în vârstă de 3 ani, să rămână în grija mamei, notează Click!.

"Având în vedere că avem un copil pe care amândoi dorim să îl protejăm şi încercăm să îl ţinem cât mai departe de realităţile complicate ale vieţii, am decis cu câteva luni în urmă, de comun acord, să divorţăm", declara atunci Maria Marinescu.

Din 28 mai, de la primul termen fixat de judecători, creatoarea de modă nu a reuşit să depună la dosar toate documentele necesare. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când judecătorii au amânat din nou procesul, cerând acordul scris al francezului, în original.
Următorul termen a fost stabilit pe 10 septembrie.

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în 2009 şi au împreună un băieţel. În martie 2013, Frank Colin a fost arestat la Paris, fiind acuzat că a condus o reţea de trafic de droguri.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod