Maria Marinescu nu mai divorțează

Creatoarea de modă s-a împăcat cu soţul său, aflat în închisoare. Ea nu s-a prezentat la ultimul termen de judecată al divorţului şi vrea să-și retragă cererea depusă la tribunal.

Miercuri, la proces a venit avocatul Mariei, care a declarat că va retrage cererea de divorţ, deoarece aşa doreşte clienta lui, relatează Click!.

Maria Marinescu şi Frank Colin s-au căsătorit în anul 2009. După un an, ea a născut un băiețel, pe nume Levyn. În 2013, însă, au început problemele pentru ei, Frank Colin fiind arestat în Franţa și acuzat de trafic internaţional de droguri.

Maria Marinescu a anunţat în martie că va divorţa de Frank Colin. "Având în vedere că avem un copil pe care amândoi dorim să îl protejăm şi încercăm să îl ţinem cât mai departe de realităţile complicate ale vieţii, am decis cu câteva luni în urmă, de comun acord, să divorţăm", declara atunci Maria Marinescu.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod