Marcel Pavel va deveni tătic

Vestea că va deveni din nou tată l-a luat prin surprindere pe cântăreț. Acesta este căsătorit de 20 de ani și are doi băieți mari.
Marcel Pavel şi soţia lui, Violeta (41 de ani), sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au împreună doi băieţi Sasha de 14 ani şi Richard de 17 ani. Peste patru luni, familia se va mări cu o fetiţă, anunță ziarul Libertatea.

"A fost o surpriză extraordinar de mare. Când am aflat că este fetiţă, bucuria a fost dublă", a mărturisit cântăreţul, în timp ce soţia lui a spus la Kanal D: "A fost ceva neaşteptat, dar binevenit". Cuplul a recunoscut că a fost o adevărată minune, mai ales că cei doi au folosit metode de contracepţie: "Am folosit acea măsură de precauţie care se spune că este singură 98% şi cu care nu am dat greş 15 ani.
Dumnezeu este mai puternic".

Vestea a fost surprinzătoare nu numai pentru viitorii părinţi, dar şi pentru fiii lor, care au avut o reacţie inedită: "Tati ai o vârstă. Sperăm că este ultimul."


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod