"Maratonul filmelor Burn" si-a desemnat castigatorii

Facebook Twitter Comenteaza


Dupa 24 de ore, "Maratonul filmelor Burn", organizat la CinemaPRO, si-a desemnat castigatorii, 51 de cinefili fericiti. Unul dintre ei a plecat acasa cu doua bilete la festivalul de muzica Benicassim din Spania.
 
Concurentii au avut de infruntat oboseala si de respectat un regulament draconic, ce nu le-a permis sa atipeasca pe durata desfasurarii competitiei sau sa paraseasca sala in afara pauzelor, indiferent de motivul invocat. Cu toate acestea, devoratorii de filme au rezistat eroic pana la gala de premiere, doar douazeci dintre ei fiind surprinsi dormind.
 
Iubitorii de film au avut parte si de suprinze.
Celor trei DJ care si-au anuntat initial prezenta la pupitru, DJ Optick, DJ Vania si DJ Pagal, li s-a alaturat si DJ Faster care a performat mixaje techno si funky. Toate cele patru pauze de clubbing au facut senzatie in randul spectatorilor care au dansat si au aplaudat minute in sir.
 
Cronometrul s-a oprit sambata seara, 31 mai, la ora 21:00 cand au inceput emotiile extragerilor. Cei mai norocosi cinefili au fost premiati cu iPod-uri, invitatii la "The Mission Weekend Dance" si, marele premiu, excursia pentru doua persoane la festivalul de muzica Benicassim castigata de Cristian Belciug.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod