Maratonul DHL, Stafeta Carpatilor

Facebook Twitter Comenteaza
Maratonul DHL, Stafeta Carpatilor

Sub indemnul "Leaga-ti sireturile", DHL International Romania invita si in acest an publicul larg si mediul de afaceri sa ia parte la cea de-a patra editie a "Maratonului DHL Stafeta Carpatilor", care va avea loc in data de  21 iunie, la Poiana Brasov.

Maratonul organizat de DHL International Romania cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov reprezinta in egala masura o provocare pentru participanti si o sansa pentru cei care au nevoie de fonduri pentru a avea acces la o viata mai buna.

Evenimentul aduce in fiecare an la linia de start companii invitate sa participe fie prin echipe proprii, fie prin acordarea de sponsorizari altor echipe de elevi de la liceele sportive locale, reprezentanti si parteneri DHL International din intreaga lume, personalitati marcante ale showbiz-ului romanesc, precum si jurnalisti din presa centrala si locala.

Scopul maratonului s-a materializat in fiecare an prin strangerea de fonduri destinate unor proiecte caritabile cu impact imediat.  Astfel, la editia din 2007, cei 14.100 euro au fost repartizati in mod egal pentru achizitionarea primului aparat de tiparit Braille destinat persoanelor cu deficiente senzoriale si pentru imbunatatirea conditiilor de spitalizare in saloanele pentru copii din cadrul Institutului de Oncologie Bucuresti.

Pentru 2008 fondurile vor fi utilizate pentru continuarea proiectului inceput anul trecut pentru imbunatatirea conditiilor din saloanele ramase neamenajate ale sectiei pentru copii de la Institutul de Oncologie Bucuresti dar si pentru oferirea unui tratament profesionist intr-un centru unic de salina din Bucuresti pentru copiii care sufera de astm. Indeplinirea acestor misiuni se va face cu sprijinul Asociatiei caritabile "Noi Orizonturi Familia".

Competitia din 2008 se va desfasura în aer libe pe traseul Predeal - Paraul Rece - Rasnov - Poiana Brasov, formele alternative de participare fiind echipe - stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual.

Participantii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe traseul clasic de 42,195 km. Varsta minima de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor si 18 ani pentru cei care concureaza individual.

Pentru alergatorii sub 18 ani participarea este gratuita. Pentru inscrierea in competitie, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul www.maratondhl.ro pana la data de 23 mai pentru completarea formularului de inscriere.

Taxa de participare este de 25 de Euro pentru persoane fizice si 30 de Euro/ persoana pentru persoane juridice. Dupa 23 mai taxa se va majora cu 5 euro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod