“Manuta norocoasa a Loteriei” intra in politica? Ce a facut Alexandru Croitoru la Camera Deputatilor

Prezentatorul emisiunii “Lozul cel mare” de la TVR, Alexandru Croitoru, zis si “Manuta norocoasa a Loteriei” se pare ca vrea sa-si schimbe meseria!

Surse din preajma acestuia dau ca sigura informatia ca Alexandru s-a gandit sa-si incerce norocul in politica. Se pare ca “Manuta norocoasa a Loteriei” care extrage premiile mari si face mii de romani fericiti a avut ieri dimineata o intalnire importanta la Camera Deputatilor, cu unul dintre liderii politici ai momentului, intalnire in care ar fi discutat despre o eventuala intrare in politica. Contactat telefonic, prezentatorul TVR  nu s-a ascuns si a confirmat faptul ca l-ar tenta sa cocheteze cu politica.

Da, este adevarat! Ieri am fost la Camera Deputatilor, la o intalnire importanta.

Recunosc ca ma tenteaza sa intru in politica! La Loto fac romanii fericiti si este foarte posibil sa reusesc acest lucru si daca ma apuc serios de politica. As putea indrepta anumite probleme pe care romanii le au in acest moment!”, a marturisit prezentatorul de la Loto, care a fost cat pe ce sa plece din tara la un moment dat si sa se mute in Anglia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod