Manu Chao participa la coloana sonora a filmului "Maradona"

Facebook Twitter Comenteaza
Manu Chao participa la coloana sonora a filmului

Manu Chao apare pe soundtrack-ul filmului "Maradona", cea mai recenta creatie a regizorului Emir Kusturica. Filmul va rula in cinematografele din Franta din 28 mai, urmand a fi lansat ulterior si in restul Europei. Manu si Kusturica nu sunt la prima colaborare: regizorul sarb a realizat clipul piesei "Rainin In Paradize", inclusa pe albumul "La Radiolina".

Implicarea lui Kusturica in realizarea unui documentar despre Diego Maradona a starnit numeroase semne de intrebare in randul oamenilor de film.
Motivul este insa unul extrem de simplu: regizorul adora fotbalul.

"Am fost unul dintre milioanele de oameni care au sarit de bucurie vazand marcarea acelor doua goluri impotriva Angliei in 1986" a declarat Emir Kusturica. "In Serbia, Maradona este extrem de popular. Fotbalul nostru se aseamana cu cel argentinian... De asemenea, se spune ca as fi Maradona al cinematografiei" a adaugat acesta.

Pe coloana sonora a filmului este inclus noul single al lui Manu Chao, "La Vida Tombola", al carui videoclip va fi lansat in luna iunie.
Pe coperta single-ului alaturi de artist va aparea chiar legendarul Maradona! O surpriza o constituie aparitia lui Manu Chao nu doar pe soundtrack-ul peliculei, ci chiar in film, alaturi de fotbalistul argentinian.

Manu Chao va concerta in cadrul B'Estfest 2008 in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie. Produs de Emag!c Entertainment, B'Estfest 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B'Estfest Aftershock. Line-up-ul festivalului ii mai cuprinde pe Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs si Manic Street Preachers (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado, Stereophonics si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Biletele pentru B'Estfest au fost puse deja in vanzare, putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro.
Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie) costa 90 lei in pre-sale si 110 lei la intrare, iar biletele pentru Aftershock (11 iulie) costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare.

Abonamentele de trei zile (4, 5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si costa 240 de lei, fiind disponibile doar in pre-sale. De asemenea, si biletele VIP sunt in numar limitat, fiind valabile numai pentru o singura zi de festival - 350 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie, respectiv 185 lei, 135 lei sau 115 lei pentru Aftershock (11 iulie).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod