Mandinga lanseaza clipul Zaleilah la Grand Cinema Digiplex, din Baneasa Shopping City

Trupa Mandinga va lansa clipul celui mai recent single, Zaleilah, la Grand Cinema Digiplex, joi, 9 februarie 2012, la ora 19:00.
Trupa Mandinga va lansa clipul celui mai recent single, Zaleilah, la Grand Cinema Digiplex, joi, 9 februarie 2012, la ora 19:00.

Mandinga nu inseamna o simpla trupa; Mandinga este un concept, un ansamblu de muzicieni experimentati si talentati care reuseste de fiecare data sa transforme fiecare piesa interpretata intr-o adevarata explozie de ritm si caldura. Totodata, pe 9 februarie nu se lanseaza doar un videoclip, ci o idee indrazneata de abordare a muzicii in anul 2012.

Filmat in Romania, dar si in Dubai, videoclipul piesei Zaleilah spune povestea unei iubiri exotice; Elena, solista trupei Mandinga,  este transpusa intr-o lume de vis, dupa ce gaseste un inel misterios intr-un club. Astfel, solista ajunge pe plaiurile arabesti in cautarea iubirii, iar acolo experimenteaza o lume mistica, fascinanta.

In cadrul evenimentului de lansare, publicul are ocazia sa asiste la un concert Mandinga ce prezinta doar un mic preview a ceea ce se va intampla pe 14 martie la Sala Palatului, interupt intr-un moment cheie in care va fi prezentat in premiera videoclipul. Fanii trupei vor avea ocazia sa stea de vorba cu trupa si sa ia autografe, intr-un cadru intim si prietenos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod