Mandinga, Andra, Razvan si Dani, in turneu

Facebook Twitter Comenteaza
Mandinga, Andra, Razvan si Dani, in turneu

Actiunea debuteaza vineri, 16 mai, la Bacau, in Parcul Trandafirilor. A doua zi, caravana se muta la Brasov, in parcarea de la Unirea Shopping Center. Traseul continua dupa urmatorul calendar: 23 mai - Timisoara 24 mai - Craiova, 30 mai - Cluj Napoca, 31 - Oradea, 6 iunie - Constanta, 8 iunie - Iasi, 14 iunie - Sibiu, 15 - Targu Mures. Toate concertele incep la ora 19.00, iar in acest proiect sunt angrenate peste 20 de persoane, ecrane imense, zeci de lumini, 20 de tone de echipament si 50 de mii de watti.

Cu ocazia rebranduirii uneia dintre cele mai longevive institutii bancare din Romania si a lansarii CEC Bank, Razvan & Dani, Andra si MANDINGA au promis sa duca buna dispozitie si atmosfera de sarbatoare in cele 10 orase.
Au convingerea ca o vor face avand ca atuuri hazul celor mai trasniti MC – Razvan & Dani, vocea de exceptie a Andrei, ritmurile dansante marca MANDINGA.

Trupa MANDINGA mai are un as in maneca: alaturi de hiturile arhicunoscute ("Soarele meu", "Cand sunt cu tine", "Doar tu", "Goochi"), se va prezenta cu piese de pe albumul "Donde", care va avea lansarea in data de 17 iunie. Printre surprizele pregatite – "Donde", piesa care da titlul albumului, prima balada Mandinga, "Yo Te  Lo Dare", varianta Mandinga a celebrei piese Holograf – "Ti-am dat un inel".

Membrii formatiei MANDINGA sunt atat de ocupati in aceasta perioada, ca nu au timp nici sa isi serbeze zilele de nastere.
Zach si Ella le aniverseaza cantand, la Bacau, respectiv Brasov, asa vor cere publicului sa devina invitat de onoare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod