Mănâncă burgeri pentru prima oară. Reacţia românilor - VIDEO

Un experiment menit să testeze reacţiile oamenilor când mănâncă burgeri din lanţuri fast-food diferite a adus persoane din diferite zone ale lumii în situaţia de a încerca aceste sandwich-uri pentru prima oară în viaţa lor.

Experimentul marca „Have It Your Production” arată că există multe persoane, inclusiv în România, care nu ştiu ce este un produs fast-food, relatează Mediafax.

Un grup de cercetători însoţiţi de echipa de producţie „Have It Your Production” a călătorit în mai multe ţări, din România până în Thailanda, pentru a observa şi imortaliza reacţiile oamenilor în momentul în care gustă hamburgeri pentru prima oară: McBurger de la McDonald's şi Whopper de la KFC.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • finkel pe 3 Feb 2014, 20:17
    Greiiiiit

    Ochei amerikanski ... aduceti hamburgerul, dar nu uitati de tot setul de "valori". Demonstrati-le si egalitatea de exprimare in societatea emancipata a lgbt-istilor, adica homo-felationistii, egalitatea de sanse a femeii cu barbas'u in consumul de whiskey si LSD pentru a intelege panorama pub-urilor britishe si americane cu femei bete dormind in strada pana dimineata ... aratati-le ca democratia prevede posibilitatea de a respecta un jamahirian-rrrom chiar si atunci cand iti fura cartofii munciti de tine si gaina din batatura. Americanilor, dovediti-le celor ce nu stiu ce-i un hamburger ca tot democratia obliga la respect si in fata evreului care "te lucreaza" sarlataneste prin comisioane si dobanzi bancare aducand uimirea ca depunand 1000 euro, poti deveni la final de an ... dator bancii, hehehe ... Spuneti-le acestor marginiti,retrograzi si ignoranti dubiosi de la marginea arealului democrat al lui Th. Roosevelt ca astazi ii de prisos religia crestina si ca trendul este "lepadarea de Craist" si agnosticismul dictat de lobby-urile de la Bruxelles, Tel Aviv si Washington ori chiar ateismul neo-marxist ! Aleluia !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod