Mămica sexy, Jennifer Lopez, în "Plan de rezervă"

de Ileana Voicu Ghinea, 15 Octombrie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Mămica sexy, Jennifer Lopez, în
Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez retraieste frumoasa perioadă a maternităţii în comedia romantică "The Back-up Plan/Plan de rezervă".Pelicula "The Back-up Plan/Plan de rezervă" explorează într-un mod cât se poate de amuzant şi relaxant etapele iubirii: întâlniri romantice, căsătorie, întemeierea unei familii sau venirea pe lume a primilor copii, însă nu neapărat în această ordine.


De cele mai multe ori este foarte dificil să faci pasul cel mare cu atât mai mult cu cât îţi lipsesc un soţ iubitor sau o carieră stabilă. Zoe (Jennifer Lopez) nu se teme deloc de provocări şi alege să devină mămică prin inseminare artificială. Dar cum cu destinul nu-i de glumit, aceasta da peste Stan, un tip fermecător, inteligent şi tandru, care se va dovedi alesul inimii ei.
Antrenat într-un carusel de evenimente neprevăzute acesta va trebui nu doar să facă faţă unei noi relaţii, ci şi ideii de a deveni tătic, iar asta mult mai repede decât se aştepta.  
 
Regizat de Alan Poul ("Swingtown", "Six Feet Under"), comedia "The Back-up Plan/Plan de rezervă" o readuce pe Jennifer Lopez în atenţia publicului după ce ea însăşi a devenit mamă a unor gemeni în urmă cu doi ani.
Alături de actorul Alex O'Loughlin, care îl interpretează pe Stan, cei doi reuşesc să portretizeze cu mult umor un cuplu modern, care nu se teme de provocări şi care ne va arăta tuturor ca dragoste poate depăşi chiar şi cele mai de netrecut obstacole. Perioada maternităţii poate fi dificilă sau stresantă, iar pelicula reuşeşte să ne facă să trecem gradual prin cele mai diferite stări alături de personajul Zoe.
Clipe de coşmar, momente de tandreţe, multe incertitudini, dar şi iubire necondiţionată sunt doar câteva dintre etapele trăite de un cuplu, însă toate se termină cu bine atunci când ai un plan de rezervă.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • dorobantu pe 18 Oct 2010, 20:40
  veniti si voi la film

  in fiecare simbata si duminica la orele 17.00 si 19.30 la cinema dacia buzau ruleaza filme productie 2010.e si foarte ieftin,doar 5 lei biletul

  0
  0

 • dorobantu pe 18 Oct 2010, 20:37
  bun

  cred c-o sa fie foarte bun filmul si abia astept sa vina simbata sau duminica pentru a merge la cinema dacia buzau sa-l vad

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod