Mama lui Christian Bale vrea să se împace cu fiul ei

Jenny Bale, mama actorului Christian Bale, îşi doreşte să se împace cu fiul ei înainte de aniversarea vedetei, după ce, în 2008, cei doi au întrerupt legătura, aceasta acuzându-l de agresiune împotriva sa şi a surorii artistului.
Mama actorului, care în prezent locuieşte în Anglia, a încercat în mai multe rânduri să reia legătura cu Christian Bale, care pe 30 ianuarie va împlini vârsta de 40 de ani, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Şase ani înseamnă o perioadă destul de lungă. Îl vreau înapoi. Este atât de trist că nu am mai vorbit de atâta vreme. (...) Bunica lui, Edna, are 90 de ani şi vrea să ia legătura cu el - şi el împlineşte în curând 40 de ani", a declarat Jenny Bale pentru publicaţia britanică Sunday Mirror.

În iulie 2008, Christian Bale, în vârstă de 39 de ani, a fost suspectat că le-ar fi agresat pe mama sa, Jenny, şi pe sora sa, Sharon, într-un apartament pe care actorul îl închiriase într-un hotel din centrul Londrei, în ajunul premierei europene a filmului "Cavalerul negru".

La vremea respectivă, Bale a fost reţinut de poliţie şi interogat, dar actorul a negat acuzaţiile de violenţă.

De atunci, Christian Bale nu mai comunică cu familia, schimbându-şi adresele de e-mail şi numărul de telefon, deşi mama actorului a încercat să ia legătura cu acesta prin intermediul agentului său, fără succes însă.

"Vreau să ajung la el.
Sper că va citi aceste rânduri şi va lua legătura cu mine. (...) Încă îi trimit e-mailuri, dar nu primesc niciun răspuns, îi trimit felicitări de Crăciun şi pentru ziua de naştere, prin cealaltă soră, Louise, în Los Angeles. Fac aceste lucruri de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, doar pentru a-l ţine la curent cu familia"
, a mai spus Jenny Bale.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important.
Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) şi "Terminator - Salvarea" (2009), notează Mediafax. Recent, Christian Bale a jucat în "Ţeapă în stil american/ American Hustle", de David O.
Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care este nominalizat la premiile Oscar, categoria "cel mai bun actor în rol principal", care vor fi decernate pe 2 martie, la Los Angeles.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod