Mama fetei violate, sunată în timpul ședinței CNA. Forul amână o decizie privind emisiunea "La Măruță"

Mama victimei violului din Vaslui a fost sunată joi de membrul CNA Valentin Jucan pentru a da detalii despre modul în care cele două femei au apărut la Pro TV în emisiunea "La Măruță" din 21 iulie. Instituţia a decis să amâne luarea unei decizii în acest caz, întrucât a considerat că în urma discuției cu femeia respectivă au apărut noi informații.

Aceasta le-a povestit membrilor CNA, prin telefonul dat pe difuzor și pus în dreptul microfonului, că echipa Pro TV i-ar fi promis că va apărea numai 10 minute la TV și nu o oră și jumătate și că va avea chipul blurat, lucru care nu s-a întâmplat. În plus, aceasta a mai afirmat că respectivele acorduri ar fi fost semnate după apariția celor două femei în emisiune, relatează site-ul paginademedia.ro.

Membrii CNA au sfătuit-o pe mama tinerei să trimită, prin avocat, sub forma unei adrese la CNA, toată declarația pe care a făcut-o verbal prin telefon.

În ședința de azi a CNA au fost prezenți trei reprezentanți din partea Pro TV, Adriana Păpureanu, Andreea Retea, producător executiv La Măruță, și un reprezentant al departamentului juridic.

Aceștia au explicat că a existat un acord semnat din partea tinerei din Vaslui și a mamei sale pentru a apărea pe post, și că au fost în legalitate, relatează site-ul menţionat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod