Malvina are un nou iubit

Prezentatoarea TV Malvina Cervenschi a fost prezentă la gala Premiilor Gopo, care a avut loc marți seara la Opera Română, alături de actualul iubit, actorul Dorian Boguță.

Malvina și Bogdan Cervenschi au decis să se despartă, după un mariaj de cinci ani. În vara anului 2011, cei doi au semnat actele de divorţ, după ce se separaseră neoficial cu ceva timp înainte. Motivul a fost, se pare, infidelitatea lui Bogdan, acesta fiind implicat într-o relaţie cu Oana Ureţu, fost manechin şi angajat al cluburilor sale.

Timp de aproape 2 ani, nu s-a mai afişat public cu un alt bărbat, deşi presa a speculat o posibilă relaţie cu Marian Olaianos, un coleg din TVR, notează cotidianul Click!.

Luni seara, Malvina a păşit pe covorul roşu al Premiilor Gopo, ţinându-se de mână cu actorul Dorian Boguţă, cunoscut publicului din serialele „Numai iubirea" şi „Efect 30".

Cei doi păreau foarte fericiţi împreună, zâmbind întreaga seară şi întreţinându-se cu ceilalţi invitaţi.

"Nici nu neg relaţia, nici nu o confirm. Am venit de mână la eveniment. Când faci lucrul ăsta, nu ai ce altceva să mai spui", a declarat ea pentru Click!.

Cunoscut pentru rolul lui Miță din filmul lui Bobby Păunescu, "Francesca" și din pelicula nominalizată la Oscar "După dealuri", Dorian Boguță este un actor român, originar din Chișinău. A jucat teatru la Teatrul Național din Chișinău, apoi în film, la Bucuresti.
Cu rolul din pelicula „Francesca", în care a jucat alături de Monica Bârlădeanu, actorul a ajuns la Festivalul de Film de la Veneția.
El a făcut parte și din distribuția filmelor "Portretul luptatorului la tinerete", de Constantin Popescu și din producțiile de televiziune "Efect 30" şi "Lombarzilor 8".

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod