Maia Morgenstern ureaza „La multi ani” trupei Taxi

In luna martie, trupa Taxi implineste 15 ani. Aniversarea va fi sarbatorita impreuna cu fanii in spectacolul „Taxi – 15 ani”, ce va avea loc in data de 17 martie, la Sala Palatului. Alaturi de Taxi vor urca pe scena prieteni si sustinatori ai trupei, in calitate de invitati speciali in spectacol.

Unul dintre oaspetii de seama ce vor insoti trupa pe scena este actrita Maia Morgenstern. Motivele pentru care doamna Morgenstern va fi alaturi de Taxi sunt explicate chiar de domnia sa: „15 ani e o varsta dificila. Adolescenta e o varsta dificila. In prag de maturitate, cred ca e momentul sa-ti alegi cu grija prietenii, sa gestionezi cu grija energia debordanta, sa ai parte de intelegerea adultilor, a celor care au trecut de adolescenta. Ce ma leaga de trupa Taxi este o prietenie. Ce ma seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligente ascutite si intelepciunea surprinzatoare pentru o varsta adolescenta, cum este cea de 15 ani.”

Asadar, pe 17 martie, trupa Taxi si prietenii sai va invita la Sala Palatului.  

Biletele sunt disponibile in Reteaua Eventim si online - http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod