Mai, luna barbatului in saloanele GETT’S

3 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mai, luna barbatului in saloanele GETT’S
La GETT’S salons, in mai sarbatorim luna barbatului. Ca sa marcam acest lucru am pregatit o multime de cadouri, menite sa ii rasfete din cap pana in picioare pe barbati. Vino in oricare dintre cele 7 saloane GETT’S (Bucuresti si Cluj) si sarbatoreste impreuna cu noi luna ta, alegand oricare dintre ofertele pregatite special pentru tine:

Cura de energie/hidratare, cu 30% discount

Daca esti obosit si tenul tau este lipsit de vitalitate,uscat si tern,  GETT’S Salons iti ofera solutia, prin intermediul a 2 tratemente extraordinare: Express Energizing si Internse Hydrating.
Special create pentru nevoile tenului masculin, confera prospetime si atenueaza ridurile, oferind o hidratare de durata si protective impotriva factorilor nocivi de mediu.

30% discount pentru un ten mai curat si un corp mai ferm

In luna mai, la GETT'S te rasfatam din cap pana in picioare, oferindu-ti orice produs de ingrijire faciala si corporala din gama Men de la Skeyndor, special creata pentru a rezolva cele mai uzuale probleme ale pielii barbatilor, cu o reducere de 30%!

20% la produsele Fudge pentru barbati
De ziua barbatului, trebuie sa arati impecabil! De aceea, GETT'S ti-a pregatit o surpriza: 20% discount la orice produs de ingrijire sau de styling pentru barbati de la Fudge.
Oferta este valabila pana la 31 mai 2011.

50% discount la epilare definitiva cu SPL
Profita de oferta lunii mai pentru serviciul de epilare definitiva cu SPL! In functie de numarul de sedinte achizitionate, te bucuri de o reducere de pana la 50%  

50% discount la serviciul de spalare

GETT'S iti curata parul, dar nu si buzunarul. De aceea, in luna barbatului, avem grija de look-ul tau si iti oferim 50% discount pentru serviciul de spalare cu produse Kerastase sau System Professional. Cel mai scurt drum catre o experienta multisenzoriala si un par impecabil!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod