Mai este luna premierelor: "Thor: Intunericul" si "Automata" sunt doar 2 dintre blockbusterele de pe Digi Film

Primăvara marilor premiere continuă la Digi Film. Duminica, în luna mai, canalul de film din portofoliul RCS & RDS difuzează filme în premieră de televiziune în România. “Automata”, „O minciună necesară” (The Good Lie) sau „Triunghiul dragostei şi al morţii” (The 2 faces of January) sunt doar câteva dintre producţiile cinematografice care au cucerit marele ecran şi care pot fi urmărite, în premieră de televiziune în România, la Digi Film.

Serile de duminică din mai sunt de neratat pe canalul de film. După premiera „Eroilor de sacrificiu 3”, de pe 3 mai, ofertele de nerefuzat continuă cu „Automata”, pe 10 mai, de la ora 20.00 şi cu „Thor: Întunericul”, pe 17 mai, de la ora 20.00.


Şi tot în mai pe micile ecrane, la Digi Film, telespectatorii pot urmări alte mari premiere: „O minciună necesară” (The Good Lie), un film cu Reese Whiterspoon în rolul principal, difuzat pe 7 mai, de la ora 20.00, sau „Bun venit în junglă” (Welcome to the jungle), blockbusterul care l-a readus pe Jean Claude Van Damme în atenţia cinefililor.

Filmul este difuzat miercuri, 20 mai, de la ora 20.00.


Programul integral al lunii mai poate fi consultat pe www.digi-film.ro, precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format .pdf. Digi Film poate fi urmărit şi online pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod