Magda Vasiliu s-a căsătorit a treia oară

Prezentatoarea ştirilor de la Prima TV şi Cosmin Stoian sunt împreună din luna octombrie. Cei doi au anunţat că au devenit soţ şi soţie, scrie ziarul Click!.

Magda Vasiliu (39 de ani) şi Cosmin Stoian (37 de ani) sunt împreună din octombrie, când ştirista a divorţat pentru a doua oară.

Prezentatoarea are un băieţel de cinci ani, Vlăduţ, din căsnicia cu cel de-al doilea soţ, Andrei Vintilescu, cu care a fost măritată timp de cinci ani. Ea a recunoscut că relația dintre ea și Andrei nu mai mergea de ceva vreme.

"Noi am fost împreună din 2004 şi ne-am separat în toamna anului trecut. Practic, sunt nouă ani, nu chiar zece, dar am continuat să locuim în acelaşi apartament, încercând cumva să reconciliem problemele dintre noi de dragul lui Vlad, deşi nici eu, nici fostul soţ nu eram adepţii ideii că părinţii trebuie se rămână împreună de dragul copilului.
Am încercat, nu am reuşit, iar acum mă simt cumva liniştită că am făcut tot ce-a fost omeneşte posibil. Mă simt eliberată, cumva"
, a mărturisit Magda pentru OK! Magazine.

Magda Vasiliu a vorbit și despre relația cu noul ei partener, Cosmin: "Eu n-am trăit niciodată pentru ce spune lumea.
În momentul în care am realizat că eu şi fostul soţ oricum nu mai avem nicio şansă, şi asta se întâmpla undeva prin primăvară, nu m-am dus să caut o altă relaţie. Ne-am separat, fiecare cu treburile lui, eram OK, eram liniştită, îmi creşteam copilul, dacă era să apară, la un moment dat, cineva, foarte bine...
Deşi, în momentul ăla, ca orice femeie după o despărţire, ziceam că nu mai vreau să aud de relaţii. Şi s-a întâmplat să apară Cosmin, dar a fost un lucru neprogramat, ne aveam în lista de prieteni de pe Facebook. Am început să discutăm, dar fără să ne gândim prea departe."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod