Magda Pălimariu, despre secretul părului ei

Prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV consideră că produsele profesionale sunt foarte importante pentru îngrijirea părului.
"Îmi place să am grijă de el şi investesc în produse profesionale de îngrijire, cred că asta face diferenţa", a declarat Magda pentru Pro TV Magazin.

"Cred şi în efectul măştilor naturale. Eu am părul normal şi folosesc o dată pe săptămână o astfel de mască din ulei de ricin, ulei de măsline şi lămâie, care mi-l hidratează, îi dă un luciu frumos şi îi stimulează creşterea. În plus, o dată la trei luni, iau vitamine pentru creştere şi folosesc un fel de serum care se pune la rădăcină şi stimuleaza creşterea", a explicat Magda Pălimariu. 

Vedeta a spus că părul lung reprezintă un avantaj la care nici nu se gândește să renunțe.
"Nu aş accepta niciodată, îmi place cum îmi stă aşa şi faptul că această lungime îmi permite să încerc diverse coafuri. Părul scurt nu lasă prea multe variaţii. Iar mie îmi place să experimentez diverse coafuri în funcţie de ţinută şi de ocazie. Îl port atât despletit, cât şi în coadă simplă, în coc, împletit sau într-o coafură mai sofisticată, am încredere să mă las pe mâinile stiliştilor nostri", a spus ea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod