Magda Catone: "Şi eu sunt infectată cu Borellia"

Soţia actorului Şerban Ionescu a declarat că este şi ea infectată cu bacteria care provoacă boala Lyme.
Soţia actorului Şerban Ionescu a declarat că este şi ea infectată cu bacteria care provoacă boala Lyme.

"Infecţiile astea le avem şi noi, într-o mai mică sau mai mare măsură. Am dat o probă de sânge şi a apărut o microplasmă nu ştiu de care şi am fost nevoită să fac tratament cu antibiotice", a declarat soţia lui Şerban Ionescu la "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Contactată de reporterii emisiunii lui Mădălin Ionescu, actriţa Magda Catone a ţinut să le mulţumească în primul rând celor care sunt alături de ei în aceste momente dificile.

Chiar dacă luptă în fiecare zi cu boala soţului, actriţa nu s-a răzgândit cu privire la despărţirea de Şerban Ionescu, în ciuda problemelor grave de sănătate. "Trebuie să ne despărţim. Lucrurile s-au întâmplat şi au fost consumate", a precizat actriţa.

Guvernul va anunţa azi varianta finanţării unui eventual tratament în străinătate al actorului. Premierul Victor Ponta a discutat deja în acest sens cu miniştrii Sănătăţii şi Finanţelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordaţi din Fondul de rezervă, informează ziarul Libertatea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gaby Popescu pe 18 Mai 2012, 13:08
    Maladia lyme nu este contagioasa, borrelia nu este un virus

    DECLARAŢIE ŞOC. Magda Catone, soţia lui Şerban Ionescu: "Şi eu sunt infectată cu virusul" Hilar, de ras si de plans in acelasi timp, Lyme nu este boala contagiosa , o am de 15 ani, am copii sanatosi, am sotul sanatos, am parintii sanatosi. O rog pe Magda Catone sa nu se mai victimizeze. Lyme se transmite prin vectori animale , pasari, insecte. Sa puna mana sa citeasca tratate de medicina despre lyme si sa nu mai cerseasca.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod