Maestrul Zen si bebelusul electric

Facebook Twitter Comenteaza
Maestrul Zen si bebelusul electric

Marti, 29 aprilie, la ora 22:30, maestrul Zen ataca din nou si vine cu provocari noi, tot mai dureroase. Cea mai noua metoda de tortura "Zen" este aceea a bebelusului electric, pe care unul dintre concurenti va trebui sa il tina in brate timp de cateva secunde, suficiente insa pentru a se incarca de foarte multi volti.

Paul, Brett, Marc, Adam si Shane sunt 5 prieteni care vin din Derbyshire, Marea Britanie, si ajung intr-un muzeu, unde vor indura, in liniste deplina, cele mai ciudate provocari date de batranul Zen. Cei 5 curajosi aspira la banii si respectul maestrului si pentru acest lucru vor fi obligati sa respecte regulile lui. Prin urmare, vor manca inghetata de... untura, vor suporta masajul "zen" cu piese Lego, iar pielea lor se va bucura de tratamente speciale cu masinute, elastice, baloane sau metal.

Masterul Zen le mai face o surpriza, la fel de dureroasa. Unul dintre concurenti isi va prinde de piele cateva clipsuri, pe care prietenii lui le vor agata apoi de o usa. Usa se va tranti violent, tragand cu sine si clipsurile de pe pielea curajosului. Totul se va termina insa cu bine si cei 5 tineri vor pleca intregi de la intalnirea dura cu maestrul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod