Madonna vrea sa adopte un alt copil din Malawi

17 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Madonna vrea sa adopte un alt copil din Malawi

Madonna, in varsta de 50 de ani, intentioneaza sa adopte un al doilea copil din Malawi, releva site-ul Femalefirst.co.uk. In prezent, cantareata are doi copii biologici, Lourdes si Rocco, si este mama adoptiva a lui David, in varsta de trei ani si originar din Malawi.

Vedeta a declarat: "Foarte multi oameni - in special prietenii nostri din Malawi - spun ca David ar trebui sa aiba un frate sau o sora din aceeasi tara. Este un lucru pe care il iau in calcul. As face asta doar daca as avea sprijinul poporului si al guvernului din Malawi.".

Madonna a recunoscut ca intregul proces de adoptie este o "mare lupta", cu atat mai mult cu cat Malawi a dezvoltat noile legi de adoptie exact in perioada in care ea a demarat procesul de adoptie a micutului David, respectiv in anul 2006. Vedeta a explicat intr-un interviu acordat unui ziar din Malawi: "Practic, adoptia lui David a reprezentat inceputul crearii unor legi de adoptie in Malawi.
Sunt sablonul, sa spunem asa, pentru adoptiile viitoare."
.

David a devenit, din punct de vedere oficial, fiul Madonnei, abia anul trecut, cand adoptia a fost aprobata de guvernul din Malawi.


In ciuda faptului ca a divortat de regizorul Guy Ritchie, artista a declarat ca incearca sa pastreze o relatie normala cu fostul ei sot, de dragul copiilor: "Cred in familie. Asa ca, avem o relatie amicala. Suntem de acord cu faptul ca micutii nostri trebuie sa aiba o legatura puternica cu ambii parinti.
Este responsabilitatea noastra sa le oferim aceasta baza.".

In 2008, Madonna intentiona sa adopte o fetita din Malawi in varsta de trei ani, Mercy James, insa a fost nevoita sa renunte la aceste planuri - a caror negociere dura deja de doi ani - din cauza demararii procedurii de divort.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod