Madonna şi-a angajat o asistentă care îi aduce aminte să mănânce

Vedeta este prea ocupată cu pregătirile pentru noul său turneu mondial, "Rebel Heart Tour", care va debuta pe 9 septembrie, la Montreal, în Canada, aşa că şi-a angajat o asistentă al cărei rol este să-i amintească să ia masa, informează site-ul closermag.fr, citat de Mediafax.
"Am chemat poliţia alimentaţiei", a declarat Madonna, care este o perfecţionistă, într-un interviu pentru publicaţia Entertainement Weekly:

Astfel, asistenta o întreabă frecvent "Ai mâncat? Ai băut suficientă apă?", iar Madonna îi răspunde acesteia: "Căţea, pleacă de la bara mea de dans!" - o slujbă dificilă pentru asistentă, însă necesară pentru vedeta în vârstă de 56 de ani, având în vedere că aceasta face parte dintre artiştii care nu se mai gândesc la ei atunci când lucrează.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume.
În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, notează agenţia Mediafax.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod