Madonna, secretul unui corp perfect

Antrenoarea cântăreței americane a dezvăluit cum reușește vedeta să se mențină într-o formă de invidiat la vârsta de 54 de ani.

Madonna lucrează cu Nicole Winhoffer, care i-a creat un program elaborat de fitness, pentru a-și menține silueta incredibilă, și depune de fiecare 110% efort atunci când face exercițiile.

"E o muncă grea, dar își face mereu timp și se implică 110$, iar rezultatele se văd", a declarat Nicole pentru Us Weekly.

"Singurul lucru constant este schimbarea. Exercițiile trebuie diversificate, pentru a provoca mintea și corpul, altfel nu poți să ai rezultate", a mai spus antrenoarea.

Nicole Winhoffer o încurajează pe Madonna să își fixeze singură obiective pe care să le urmărească.

"E bine să ai un obiectiv. Când știi ce vrei să obții reușești mai ușor să te menții în cursa pentru obiectiv", a spus ea.

Antrenoarea Madonnei le-a dat și un sfat celor care vor să-și lucreze corpul. "Nu contează ce faci, ci cum faci. Transpirația este rezultatul direct al performanței, înseamnă că e bine ce faci. Fii atentă la exerciții, la ce mușchi folosești, la cum te simți și vezi dacă simți o provocare. Fă doar lucrurile care te atrag și treci peste obstacole", a explicat Nicole Winhoffer.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaby pe 3 Nov 2012, 12:15
    nasol

    sincer,cred ca se cam exagereaza ...la 54 de ani nu ai cum sa mai arati ca o scolarita cum incearca sa demonstreze in poza ....eforturi110% da cred ...dar oricat incearca tot de 54 arata ..realitatea...nu photoshp-ul

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod