Madonna se compară cu Nelson Mandela şi Martin Luther King

Vedeta a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii modificate, în care se compară cu Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, într-o încercare de a-şi promova viitorul album, "Rebel Heart".
Astfel, Madonna a comparat o imagine a sa cu cele ale lui Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, prin transpunerea artei de pe albumul său - în care ea are faţa înconjurată cu o coardă neagră - pe feţele acestora, informează revista People, citată de Mediafax.

Astfel, în dreptul fotografiei modificate cu Nelson Mandela, care a deţinut funcţia de preşedinte al Africii de Sud între 1994 şi 1999, Madonna a scris "This #rebelheart fought for freedom!" ("Această #inimărebelă a luptat pentru libertate!"), în timp ce în dreptul fotografiei cu Martin Luther King, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, artista a scris "This #rebelheart had a dream!" ("Această #inimărebelă a avut un vis!").

Cât despre fotografia care îl ilustrează pe cântăreţul Bob Marley, Madonna a scris "This #rebelheart sang about ONE LOVE!" ("Această #inimărebelă a cântat despre «One Love»!").

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod